„Bandits“ в Капана

Тениска "What else...?" от The Weekend

Над 7-те тепета са надвиснали облаци, но дори и така жегата в Пловдив е адска. Запътили сме се към Капана, където животът кипи независимо от сезона. Тук по всяко време на годината заведенията са пълни, а паветата преселени със столове и маси. Точно до Мармалад намираме един живописен графит, който няма как да пропуснем. Моделът ни, готов за подвизи, позира необезпокояван от минувачи.

Черната тениска „Bandits„, която вече имаме и в женски вариант, контрастира с фона, а идиотката Queensland от Weekend Offender се откроява със своите тонове. Пловдивчани са свикнали с гостите на града, които най-често се възползват от графитите на капана и красивите му къщи в старинен вид, но в нашия случай фотосесията ни предизвиква друг интерес у тях. Поради честите запитвания за мъжката тениска „Bandits„, решихме да създадем такава и за жени, но не просто като кройка, a и като дизайн. Докато отпред седи логото ни, гърбът крие изненада – а именно многобройни ликове, скрити зад бандитски маски – както често повтаряме „Dress well. Behave badly.“

Изчерпваме това място и се упътваме към следващата ни набелязана точка, рaзбира се при смяната на обстановка следва и смяна на облеклото. С падането на слънцето, времето се захлажда, което ни дава възможност да добавим още един аксесоар към тениската „What else“ – бял пуловер Stone Island. Не отричаме, че имаме и особено влечение към casual марки – като Stone Island например, които се надяваме скоро да откриете и в нашия магазин. С последни няколко кадъра в другата част на Капана, приключваме снимките за деня и типично по пловдивски си запалваме по една цигара за да отпразнуваме добре свършената работа.

Артикули използвани във фотосесията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *