Weekend Offender из София

Weekend Offender Paiva

Жарко слънце гори над оживените софийски улици, а всеки крачи в сенките на дърветата и бърза към своята цел.

Ние пък не бързаме, напротив – дори любопитно оглеждаме района и търсим някое отличително за града място, където да запечатаме мига. Вървейки покрай Ларго няма как да не забележим, че всеки минаващ покрай нас се носи с необичайна увереност и задоволство. Тайничко отбелязваме този факт, отдавайки го на едно нещо – хората от столицата обичат да се носят със стил, обичат да следват тенденциите, но само тези които наистина си заслужават. Без да са твърде преизползвани. Обличат своите практични градски „униформи“ , както ние бихме ги нарекли и излизат навън тъкмо преди залез слънце, за да се насладят на някоя друга бира. Тук се включваме и ние – стоварваме голям сак, пълен с дрехи от най-новата колекция на Weekend Offender и се насочваме към набелязаните ни кашета. Облечен от горе до долу с дрехи от новия магазин на theweekend.bg, моделът ни непринудено позира. Добре, че не е стеснителен, защото вниманието на голяма част от минувачите се насочва към него. Разбира се, ние не сме изненадани от този факт, а и вече споменахме по-горе, че столичаните имат набито око за стилния начин на обличане. Смело сменяме локации, от арките на ЦУМ, през подлеза на античната зона, до Квадрат 500, Невски и обратно.

В какъвто и контекст да си представим облеклото, което сме избрали, не оставаме разочаровани. Карираната идиотка с отговарящо яке на Weekend Offender определено са ни фаворит, с тяхната изчистена и леко нестандартна визия. Не бихме могли да отречем, че и за есенното горнище Sorvino има специално място в нашата селекция. Изобщо в забързаното ежедневие на столичанина или може би като цяло на човека от 21-ви век, чифтът дрехи, носещи увереност и комфорт са абсолютно незаменими.

Всеки бърза в собствения си свят, но кой не би желал да бъде забелязан и в нечии паралелен? Всеки един от артикулите в нашия магазин са специфично подбрани с тази цел, да придадат едно излъчване, което не би могло да се обърка с нищо друго. Така или иначе – dress well, behave badly.

Фотография: Мария Илиева

Артикули използвани във фотосесията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *